Ritmyk op de zaterdag van de Agrarische Dagen 2017

14 september 2017

Ritmyk is natuurlijk ook dit jaar aanwezig op de Agrarische Dagen in Franeker – en wel op zaterdag 23 september.

  • 12.00 – 17.00 uur: Op de culturele markt aan de Noord staan we met een stand bij De Koornbeurs. Hier vind je alle informatie over lessen en cursussen.
  • 13.00 – 16.00 uur: Kom tijdens de Kindermiddag naar de Martenatuin, waar we een kraam met instrumenten hebben staan. Docenten zijn aanwezig om er de eerste beginselen van de verschillende instrumenten te leren. Tussen 14.30 en 15.00 uur hebben de kinderen de mogelijkheid om met het jeugdkorps van Advendo samen te spelen. Er zijn genoeg instrumenten, dus iedereen kan meedoen. Kinderen kunnen ook een route doen met opdrachten.

Agrarische Dagen
Een hemels stadsfeest dat Franeker tot en met zondag 24 september in zijn ban zal houden. Gegoochel in de lucht, bellenblazen, imposante torens, windmolens, luchtgitaar spelen, rondvluchten boven Franeker. Eén ding is nu al zeker: luchtig wordt het! De vaste publiekstrekkers ontbreken ook dit jaar niet. De Boerenmarkt, het Agrarisch Treffen en de Trekkerbehendigheidstocht bijvoorbeeld. En voor de waaghalzen de Zeepkistenrace en de AD City Wall Cross. Ook kaatsers, voetballers, hardlopers en wandelaars zullen weer volop aan hun trekken komen. Smakelijk Franeker keert terug, maar onder een nieuwe naam: Culinaire Hoogvliegers. En op de Breedeplaats vlamt een steengoede Bon Jovi-tributeband met luchtige rock, terwijl op de Voorstraat de AD Kermis op volle toeren draait.

Op de website van de Agrarische Dagen vind je meer informatie, waaronder het volledige programma.