Coronavirus: geen lessen tot 1 juni

31 maart 2020

Seewyn Kunsteducatie sluit voorlopig haar deuren om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, in ieder geval tot 1 juni. Dit geldt voor alle Seewyn-leslocaties, alle lessen en alle cursussen.

Lessen op afstand
De docenten van Seewyn doen hun uiterste best doen om muzieklessen op afstand aan te bieden op een manier die het beste past bij de docent en de leerling. Dit vergt veel energie en tijd en kan de fysieke les alleen vervangen in goed overleg. Deze op afstandlessen zullen we aanbieden zolang als dat nodig is.

Examens
Alle praktijkexamens van april en juni komen te vervallen en vinden plaats in week 41 (de week voor de herfstvakantie), dus in het nieuwe seizoen. Voor de C- en D-kandidaten die volgend jaar geen les meer gaan volgen, zoeken we een adequate oplossing. De theorielessen zijn/worden dit seizoen wel afgerond.

Evenementen
Helaas moeten we deze afgelasten/verplaatsen:

  • Alle resterende voorspeelavonden.
  • Schoolconcerten met instrumentenparade (maandag 8 – zaterdag 13 juni); dit wordt ingehaald in de week van maandag 31 augustus – zaterdag 5 september.
  • Muzykwyn in Franeker, Harlingen en Sint Annaparochie (dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 maart); dit worden gehouden in dezelfde periode volgend jaar.
  • Tweedelige lezing over Matthäus Passion in Sint Annaparochie (vrijdag 27 maart en vrijdag 3 april); deze cursus wordt volgend seizoen opnieuw aangeboden.
  • Seewyn-concerten met het Antonin Quintet in Franeker (zondag 17 mei) en Artas in Oude Bildtzijl (zondag 14 juni).

Wij hopen van harte op jouw begrip voor de ontstane situatie. Samen kunnen we deze bizarre tijd het hoofd bieden en dat doen we door vooral ook muziek te blijven maken.

Vragen?
Neem contact op met de docent voor vragen wat betreft de inhoud van de lessen. Heb je overige vragen, stel ze aan mw. Berni Dijkerman (directeur): b.dijkerman@seewyn.nl, 06 – 30206113. Voor vragen over facturen en inschrijvingen, kun je mw. Fokje van der Meij benaderen: f.vdmeij@seewyn.nl.

Seewyn Kunsteducatie is vanaf maandag 16 maart niet te bereiken op het vaste nummer, maar via 06 – 30 206 113.

Houd onze website in de gaten voor de meest actuele informatie.